Wij staan voor Ons Vinkel

Terugblik familietoernooi 2024

13 juni 2024
Succesvol familietoernooi op zonnig sportpark De Zwaan

Afgelopen zondag 9 juni heeft de 39e editie van het familietoernooi plaatsgevonden op de velden van EVVC. Na een jaar van afwezigheid hadden 13 teams zich in de ochtend verzameld om te gaan strijden om de felbegeerde beker. De wedstrijden werden gespeeld op een half veld met aan beide zijdes 7 spelers/speelsters. Positief dit jaar waren het aantal vrouwen die lieten zien zeker niet onder te doen van de mannen.

Na een sportief verloop van het toernooi wist de familie van de Ven de 3e plaats te bereiken ten koste van de familie van Dijk. De grote finale werd gespeeld door de familie van den Elzen en de familie van der Rijt. Hierin bleek de familie van den Elzen een maatje te groot en kroonde zichzelf tot winnaar van het familietoernooi 2024. De sportiviteitsprijs ging naar de familie Pennings.

In de kantine werd nog uitgebreid nagepraat en gefeest met medewerking van DJ Ameezing. Een gezellige afsluiter van een geslaagd toernooi.
Via deze weg willen wij alle deelnemende families, scheidsrechters, EHBO, vrijwilligers en de organisatie bedanken voor een geweldig toernooi.

Volgend jaar wordt de 40e editie gespeeld een heuse jubileum editie. Deelnemende teams hopelijk tot volgend jaar! Families die enthousiast zijn geworden dagen we graag uit om volgend jaar een team bij elkaar te krijgen en volgend jaar deel te nemen.